Stormöte med middag 22 maj 2022

Under åren så är det vissa grupper i föreningen som jobbar hårt för att få allt att fungera. Dessa grupper träffas ett par gånger om året för stormöte där vi tillsammans pratar om hur det gått och vad som händer.

Söndag 22 maj så träffades dessa grupper och samtalade om våren – hur Västerhejde fungerat (lite strul med högtalarsystemet), öppna danserna (vi vill ha fler) och detta att vi började en månad senare (vilket bra med tanke på situationen). Vi samtalade också om det som komma skall – som danshelgen på Gangvide, Almedalsdansen, marknader och så förstås hösten och vilka kurser som ska köras.

Efter några timmars samtal och planerande så gick nästan alla till Tocar Madera, en spansk tapasrestaurang vid Stora Torget. Väldigt gott och trevligt.

På vänstra sidan från kameran sitter Eva Sandin (styrelsen), Britt Wickman (styrelsen), Eva Lickander (styrelsen), Eva Pettersson (styrelsen), Monica Eriksson (styrelsen), Sylvia Kårbring (styrelsen)
På högra sidan från kameran sitter Lena Hansson (instruktör och MF-gruppen), Tony Pettersson (teknik), Anna Larsdotter (instruktör), Maritha Andersson (instruktör), Margareta Häglund (styrelsen), Ann-Katrin Simonsson (Instruktör), Millan Lundgren (MF-gruppen och webbmaster).

Saknades gjorde Inga-Britt Karlsson (instruktör), Lennart Gustavsson (teknik, MF-gruppen), Ylva Westberg (MF-gruppen)