Medlemssida

Kallelse till årsmöte

Här hittar ni Kallelse till årsmöte 2019 som hålls söndag 10 mars i Klintehamn, mellan kl. 16-20. Det blir förhandlingar, förtäring och dans. Se till att anmäla er med tanken på förtäringen som ska ordnas (anmälan är bindande = kommer du inte måste du ändå betala).

Nytt år och ny termin – välkomna tillbaka!

Då vi räknar med att ni alla som dansade i höstas fortsätter även i vår så behöver ni inte anmäla er till vårens kurser. Endast om du vill byta kurs, gå ytterligare någon kurs eller hoppa av så hör du av dig till webmaster@astustompers.nu, annars räknar vi med att du dyker upp i nästa vecka på uppstartsdansen på respektive kurs.

Kalendern

Håll koll på vad som händer, när det händer genom att kolla regelbundet i kalendern!

Nyhetsbrev

Vill du få ett nyhetsbrev när det händer något nytt i föreningen?
Skicka då ett mail till webmaster@astustompers.nu

Dans är själens gömda språk i kroppen
/ Martha Graham

Om du vill boka oss eller har frågor kontakta
webmaster@astustompers.nu

Du kan också ringa till vår ordförande på tel: 0498-240821 eller mobil: 070-2173491

 

GDPR – ny personuppgiftslag

Nya EU-regler gäller – som ni troligen vet – från den 25 maj för lagring av personuppgifter.

Vi i Astu Stompers lagrar ditt namn, personnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna rapportera till Vuxenskolan som ger oss bidrag. Vi har även ett medlemsregister för att dels kunna skicka information, kontrollera att samtliga deltagare betalar för sig. Personnumret rensas bort på årlig basis. Namn och mailadresser sparar vi för information och historik.

Vi tar även foton under våra träffas som visar att vi har kul och som läggs ut på hemsidan och i gruppen Astu Stompers på Facebook. Vill du inte vara med på bild säger du till vid fotografen vid fototillfällen.

Har du funderingar kring detta kontaktar du styrelsen.