Medlemssida

50% på Dansshopen

Dansshopen som har dansskor har just nu 50% rabatt på allt sortiment, så passa på att handla det du behöver. Läs mer här: https://www.dansshopen.nu/

Jubileumströjan

På grund av att många av våra planerade aktiviteter har ändrats eller ställts in, har styrelsen beslutat att föreningen kommer att betala de jubileumströjor som är beställda. Det kan ses som lite plåster på såren. 

Möjlighet kommer att finnas för ytterligare medlemmar att beställa en tröja, men då gäller först till kvarn och till ett subventionerat pris: 90 kr. Detta återkommer vi till.

Hur utlämningen av tröjorna ska ske, återkommer vi också till, ev vid Almedalsdansen. Hoppas att alla hittar sina egna sätt att fortsätta sin träning!! 
Mvh Styrelsen

Kursvärdering för vårens kurser

Gå in på denna länk: https://forms.gle/H6va7T4PUiHhUQJC6 för att svara på frågor om vårens kurser

Medlemsrabatter

Visste du att du kan få rabatt i vissa butiker genom att vara medlem i Astu Stompers? Du hittar dem på Länk-sidan och vi lägger upp fler när vi fått igenom avtalen. Du ska visa upp ditt medlemskort så är du ny i höst, ta kontakt med Monica (mail: monga90@hotmail.com) om medlemskortet.

Har du tips på någon butik som vi skulle kunna få rabatt hos? Meddela styrelsen via Eva Lickander: evalickander@hotmail.com

Kalendern

Håll koll på vad som händer, när det händer genom att kolla regelbundet i kalendern!

Nyhetsbrev

Vill du få ett nyhetsbrev när det händer något nytt i föreningen?
Skicka då ett mail till webmaster@astustompers.nu

Dans är själens gömda språk i kroppen
/ Martha Graham

Om du vill boka oss eller har frågor kontakta
webmaster@astustompers.nu

Du kan också ringa till vår ordförande på tel: 0498-240821 eller mobil: 070-2173491

GDPR – ny personuppgiftslag

Vi i Astu Stompers lagrar ditt namn, personnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna rapportera till Vuxenskolan som ger oss bidrag. Vi har även ett medlemsregister för att dels kunna skicka information, kontrollera att samtliga deltagare betalar för sig. Personnumret rensas bort på årlig basis. Namn och mailadresser sparar vi för information och historik.

Vi tar även foton under våra träffas som visar att vi har kul och som läggs ut på hemsidan och i gruppen Astu Stompers på Facebook. Vill du inte vara med på bild säger du till vid fotografen vid fototillfällen.

Har du funderingar kring detta kontaktar du styrelsen.