Medlemssida

Kurser hösten 2024

Då hittar ni samtliga kurser på sidan Kursutbud och där finns även länkar till formulären för att anmäla dig. Hjälp till att göra reklam för de tre nybörjarkurserna som startar i höst.

Hitta oss på sociala medier

På Facebook så hittar du oss som Astu Stompers Linedancer och på Instagram heter vi astustompers.

Välkommen att gilla och följa.

Kalendern

Håll koll på vad som händer, när det händer genom att kolla regelbundet i kalendern!

Medlemsrabatter

Visste du att du kan få rabatt i vissa butiker genom att vara medlem i Astu Stompers? Du hittar dem på Länk-sidan och vi lägger upp fler när vi fått igenom avtalen. Du ska visa upp ditt medlemskort så är du ny medlem, ta kontakt med Monica (mail: monicaeriksson057@gmail.com) om medlemskortet.

Har du tips på någon butik som vi skulle kunna få rabatt hos? Meddela styrelsen via Eva Lickander: evalickander@hotmail.com

Nyhetsbrev

Vill du få ett nyhetsbrev när det händer något nytt i föreningen?
Skicka då ett mail till webmaster@astustompers.nu

Dans är själens gömda språk i kroppen
/ Martha Graham

Om du vill boka oss eller har frågor kontakta
webmaster@astustompers.nu

Du kan också ringa till vår ordförande på tel: 0498-240821 eller mobil: 070-2173491

GDPR – personuppgiftslagen

Vi i Astu Stompers lagrar ditt namn, personnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna rapportera till Vuxenskolan som ger oss bidrag. Vi har även ett medlemsregister för att dels kunna skicka information, kontrollera att samtliga deltagare betalar för sig. Personnumret rensas bort på årlig basis. Namn och mailadresser sparar vi för information och historik.

Vi tar även foton under våra träffas som visar att vi har kul och som läggs ut på hemsidan och i gruppen Astu Stompers på Facebook. Vill du inte vara med på bild säger du till vid fotografen vid fototillfällen.

Har du funderingar kring detta kontaktar du styrelsen.