Medlemssida

Kursutvärdering

Vi har kommit mer än halvvägs genom dansterminen vad gäller kurstillfälle. Och vi vill redan nu be dig att fylla i en kursutvärdering. Du har fram till den 5/12 på dig att svara på frågor om kursen, lokalen och annat vi pysslar med i föreningen. Alla svar hjälper oss att bli bättre så ta 5-10 minuter för att svara på frågorna.

Tack!

/Styrelsen

Vill du hellre fylla i den på papper kontaktar du Sylvia Kårbring (sylvia.karbring@hotmail.com), annars hittar du den digitala här: Kursutvärdering hösten 2022

Vårsens kursutbud

Då är det fastställt vilka kurser som går i vår och dagar och tider. Ni hittar det hela på sidan Kursutbud och på sidan Avgifter och Info finns viktig info om betalning etc.

Se till att ni anmäler er innan 31/12 till webmaster@astustompers.nu

Till våren blir det en nybörjarkurs i Västerhejde på torsdagkvällar så säg till alla ni känner att nu har man chansen att börja dansa. Det blir prova-på torsdag 19 januari kl. 18.30 och man behöver inte anmäla sig till det utan bara dyka upp.

Kalendern

Håll koll på vad som händer, när det händer genom att kolla regelbundet i kalendern!

Jubileumssida

Klicka på länken ovan och du kommer till en sida med specialbilder från varje år med start år 2000 och fram till 2020

Medlemsrabatter

Visste du att du kan få rabatt i vissa butiker genom att vara medlem i Astu Stompers? Du hittar dem på Länk-sidan och vi lägger upp fler när vi fått igenom avtalen. Du ska visa upp ditt medlemskort så är du ny i höst, ta kontakt med Monica (mail: monga90@hotmail.com) om medlemskortet.

Har du tips på någon butik som vi skulle kunna få rabatt hos? Meddela styrelsen via Eva Lickander: evalickander@hotmail.com

Nyhetsbrev

Vill du få ett nyhetsbrev när det händer något nytt i föreningen?
Skicka då ett mail till webmaster@astustompers.nu

Dans är själens gömda språk i kroppen
/ Martha Graham

Om du vill boka oss eller har frågor kontakta
webmaster@astustompers.nu

Du kan också ringa till vår ordförande på tel: 0498-240821 eller mobil: 070-2173491

GDPR – personuppgiftslagen

Vi i Astu Stompers lagrar ditt namn, personnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna rapportera till Vuxenskolan som ger oss bidrag. Vi har även ett medlemsregister för att dels kunna skicka information, kontrollera att samtliga deltagare betalar för sig. Personnumret rensas bort på årlig basis. Namn och mailadresser sparar vi för information och historik.

Vi tar även foton under våra träffas som visar att vi har kul och som läggs ut på hemsidan och i gruppen Astu Stompers på Facebook. Vill du inte vara med på bild säger du till vid fotografen vid fototillfällen.

Har du funderingar kring detta kontaktar du styrelsen.