Medlemssida

Årsmöte 1 mars

Söndagen 1 mars är det årsmöte och efter mötet är det fika och sedan dans. Start kl. 16 och vi slutar kl. 20. Plats är Västerhejde bygdegård. Att vara med på mötet kostar ingenting, men ska du ha rösträtt så måste du ha betalat din medlemsavgift på 100 kr senast 31/1.
Vill du ha förtäring och vara med på dansen så kostar det 50 kr och du måste anmäla dig senast 21/2 (bindande anmälan). Anmälan kan ske på kurserna eller på mail till: sylvia.karbring@hotmail.com eller på tel. 0733-309646.
Kallelsen och årsmöteshandlingarna hittar du på Kalendern.

 

Medlemsrabatter

Visste du att du kan få rabatt i vissa butiker genom att vara medlem i Astu Stompers? Du hittar dem på Länk-sidan och vi lägger upp fler när vi fått igenom avtalen. Du ska visa upp ditt medlemskort så är du ny i höst, ta kontakt med Monica (mail: monga90@hotmail.com) om medlemskortet.

Har du tips på någon butik som vi skulle kunna få rabatt hos? Meddela styrelsen via Eva Lickander: evalickander@hotmail.com

Kalendern

Håll koll på vad som händer, när det händer genom att kolla regelbundet i kalendern!

Nyhetsbrev

Vill du få ett nyhetsbrev när det händer något nytt i föreningen?
Skicka då ett mail till webmaster@astustompers.nu

Dans är själens gömda språk i kroppen
/ Martha Graham

Om du vill boka oss eller har frågor kontakta
webmaster@astustompers.nu

Du kan också ringa till vår ordförande på tel: 0498-240821 eller mobil: 070-2173491

 

GDPR – ny personuppgiftslag

Vi i Astu Stompers lagrar ditt namn, personnummer och mailadress. Detta för att vi ska kunna rapportera till Vuxenskolan som ger oss bidrag. Vi har även ett medlemsregister för att dels kunna skicka information, kontrollera att samtliga deltagare betalar för sig. Personnumret rensas bort på årlig basis. Namn och mailadresser sparar vi för information och historik.

Vi tar även foton under våra träffas som visar att vi har kul och som läggs ut på hemsidan och i gruppen Astu Stompers på Facebook. Vill du inte vara med på bild säger du till vid fotografen vid fototillfällen.

Har du funderingar kring detta kontaktar du styrelsen.