Danshelg på Gangvide 10-12 juni 2022

Solen lös och värmen var på plats när vi samlades för danshelg på Gangvide i När. Dansare från olika håll i Sverige hade tagit sig till Gotland för att dansa och dansa gjorde vi. Hela fredag eftermiddag körde vi önskedanser och efter middagen påbörjades den långa danslistan. Lördag fortsatte dansen på förmiddagen och efter lunchen så blev det utfärd till en gård med alpackor och ner till Närsakar (scen vid havet) och utfärden skedde med traktorer och släp (plus ett par bilar och en elmoped). Det blev festmiddag med tårta och uppvisning och så förstås med dans.

Urban Danielsson var vår inbjudna instruktör som under helgen lärde ut sex stycken danser varav flera var hans egna (du hittar dem på Bonusdanser) och på söndagen var det recap på dem alla.

Tack alla som kom för att vara med, tack alla som jobbade hårt för att få det hela att fungera (även när saker strulade), tack Gangvide för god mat.