Astu Stompers 18-års jubileum 2018-06-18

Astu 18 år 180618

18 juni 2000 startade linedance-föreningen Astu Stompers på Gotland och har existerat sedan dess. Så självklart ska vi fira vår myndighetsdag med – dans! En stor del av föreningen med både aktiva dansare och inte så aktiva dansare kom till Västerhejde Bygdegård där vi dansade danser som lärts ut under åren. Vi började med den allra första dansen som lärdes ut år 2000 – California Freeze – och även om många av oss inte var med då och egentligen kunde den så behövdes bara några turer så kunde alla hänga på.

En härlig blandning av danser blev det och i pausen blev det glass vilket behövdes då det var väldigt varmt. En värme som kom av både vädret och dansen och glädjen i lokalen.

Vi kan konstatera att vi är lyckligt lottade som har en styrelse och instruktörer som håller i det hela år ut och år in och ser till att vi har kurser och fester. Så ett stort tack till er och speciellt till Bitte som var den som drog igång det hela för 18 år sedan.