Uppvisning på östercentrum 180602.

Det var då dags för vår årliga uppvisning på Östercentrum och vi hade sol och fint väder, vilket gjorde att det var skönt med skuggan vid Lindex. Men vi var också tvungna att dricka mycket vatten.

Millan pratade och berättade om föreningen som fyller 18 år i juni, om hur linedance startade och vad det egentligen är för något. Mellan Millans prat så blev det olika medley där vi visade upp olika stilar på danser och musik för att visa att vi dansar allt från vals, tango, riverdance, funk, rock, pop och mer och att musiken är både nytt och modernt, men att vi även dansar till äldre tongångar. Helt enkelt en salig blandning vilket gör linedance så roligt. Dessutom är det ju bra träning för kropp och knopp – vi tränar muskler, stärka skelettet och håller igång hjärnan!

Runt 100 personer stannade till och lyssnade och tittade och en liten tös kom fram efteråt och proklamerade att hon skulle bli en dansare som vi när hon blev äldre!

Det var också kul att få visa upp våra nya uppvisningsvästar, vilket gjorde att vi såg väldigt professionella ut, även när vi gjorde lite olika variationer ;-D

Tack alla som kom och var med.