Kärleksdans 2018-02-21

Några dagar efter Alla hjärtans dag anordnades en dans i kärlekens tecken på Hejde bygdegård. Det var Anna, Nina, Peter, Margareta, Lena, Gunnel och Ulla som anordnade denna medlemsdans. Vi välkomnades med dryck (hjärtröda förstås) och snacks i form av hjärtan. Lotterna vi kunde köpa var vinst på direkt, då numret satt på ett chokladhjärta. Dekorationer i form av hjärtan och så var Cupid där med sin båge och pil. Glada skratt och kramar när folk trillade in och så snart alla var på plats satte dansen igång. Efter någon timmes dans blev det fikapaus för att äta och dricka sin medhavda fika. I pausen blev det också vinstudelning på lotterna. Sedan drog dansen igång igen och pågick ett tag till innan vi tackade arrangörerna och konstaterar att detta var andra gången de anordnade en dans med detta tema så nu är det ju en tradition. Så vi ser fram emot nästa år igen. Men det är ju fler danstillfällen innan dess.

Tack arrangörerna för en väldigt trevlig eftermiddag

.