Årsmöte 2018-03-04

Astus årsmöte hölls i Västerhejde och det var nog de kortaste förhandlingarna i historien. Vi har varit väldigt aktiva det senaste året med medlemsdanser, sockendanser och uppvisningar i olika sammanhang. Många prova-på tillfällen på företagsfester, möhippor, 50-årsfester och för föreningar, samt våra egna kurser som vi har 3-4 stycken varje vecka. Ekonomiskt ligger vi bra till också och med en styrelse som gärna sitter kvar och fortsätter att göra ett bra jobb så är det inte konstigt att förhandlingarna går fort.

Men det gjorde inget för sedan blev det dans och även uppvisning av Gotlands Squaredans grupp. Och vi fick se vilka skillnader det är mellan linedance och squaredance. Som att de alltid måste vara minst 8 stycken för att kunna dansa och att det gäller att lyssna ordentligt på callern så man vet vilka turer man ska göra. Väldigt roligt att se dansarna i sina fina kläder. Sedan blev det mat och mer dans resten av kvällen.

Stort tack till styrelsen för att de fixat denna kväll samt till deras arbete för att få föreningen att fungera på bästa sätt.