Teknik och Workshop med Jane 12 mars 2016

Denna lördag åkte vi till Rondo i Klinte för att träna teknik och danser med Jane Nilsson från Skåne. Vi började med stegpositioner och redan här blev det lite nytänk kring att rikta foten framåt och aldrig lyfta recover-foten i ett rocksteg. Sedan blev det steg inom olika dansstilar som rise-and-fall inom valsen, studsandet inom east coast swing och kattens svassande inom west coast swing, långsteg i night club och ännu mer hoppande i polka-stilen.

Efter att blivit fullmatade med teknik så tog vi lunch på hamncaféet och stärkt med ny energi så blev vi lite i hatten. Men det gjorde att vi klarade av alla nya danser som sedan lärdes ut i workshop-delen.

Vi avslutade med fika, utvärdering och lite mer dans innan vi tackade Jane för sin insats. Vi vill gärna ha henne tillbaka, det finns fler stilar som vi inte hann med den här dagen.

Tack till styrelsen som ordnade allt och tack Jane för utlärningen.