Årsmöte 28 februari 2016

Då har föreningen haft sitt årsmöte där vi kunde konstatera att det har gått bra för oss under året 2015.

Även om vi har minskat med några medlemmar så har vi ändå gått med plus vad gäller ekonomin. Under året har vi haft många tillfällen till dans dels i kurserna som pågått och vid medlemsdanserna. Vi har visat upp oss vid flera tillfällen på stan och marknader och privata arrangemang. Glädjande är också att större delen av styrelsen gärna sitter kvar i ytterligare ett år, något vi alla är glada och tacksamma för, speciellt som de gör ett bra arbete.

När mötet avslutades så tackade ordförande flera för deras insats under året och speciellt Ann-Katrin Simonsson som nu kliver av styrelsen. Efter att vi ätit lite smörgåstårta satte dansen igång och den pågick i flera timmar med lite avbrott för fika och gott hembakat bröd.

Tack till alla för det gångna året. Vi ser fram emot 2016 och allt trevligt som planeras.