Dans i Slite 2014-08-07

Vi har ju dansat flera gånger på Slite marknad, men den här gången blev vi inbjudna att dansa en vanlig torsdagskväll. Det var Slite intresseförening som anordnade tordagskvällar i sommaren och denna dag var det linedance på schemat.

Ett 50-tal personer kom denna sköna sommarkväll och tittade på när vi 8 dansare visade upp olika stilar inom linedancen. Millan berättade om linedance och om föreningen mellan danserna (så vi hade en chans att vila och dricka vatten). JJ Mix var på plats och skötte ljudet, vilket är en trygghet.

Vi höll på i 45 minuter och vi avslutade med Hello Dolly, i höga hattar, handskar, scarf och käppar. Tyvärr ingen bild på detta. Många ville ha lappar om prova-på i höst och sa att de även skulle komma tillbaka på marknaden och titta på oss.

Tack till er dansare som kunde ställa upp mitt i sommar och semester.