Almedalsdans 2014-07-25

Det hade varit väldigt varmt på dagen så frågan var om vi skulle behöva ställa in pga värmen. Men väl nere i Almedalen så upptäckte vi att det var svalt och skönt med en fläktande vind från havet. Faktum att det blev varmast när mörkret föll, för då tändes spotlightarna!
Vi var ett 20-tal dansare, från både ön och fastlandet och i parken hade vi ca 140 åskådare som kom och gick under kvällens gång. Vi hade ett tappert gäng som satt med hela kvällen. Det blev även tillfälle för prova-på och Millan lärde ut en ny dans för oss alla – They Can’t Stop Me Now. Det var några som vågade sig upp på scenen för att dansa, men det var även några i parken som försökte sig på dansen.

Det var en riktigt rolig kväll och många uttryckte att detta var den bästa Almedalsdansen sedan starten.

Som vanligt ställde JJ Mix upp och fixade ljud och ljus åt oss, så vi bugar och tackar för den hjälpen.

I samarbete med Vuxenskolan