Almedalsdans 2015-07-24

Vi har ju nu vår tradition att varje sommar dansa i Almedalen. Det verkar som att vädret är bra på fredagar i vecka 30 så det är det vi kommer att köra på i fortsättningen. JJ Mix skötte ljudet som vanligt och vi var ett 30-tal dansare som höll i gång på scenen. Roligt i år att vi hade besök från Stenungsund, Muskö och Stockholm som var med och dansade. Damerna från Muskö planerade direkt att återkomma nästa år.

Vi följde danslistan och hade åskådare hela tiden, ibland var de många och ibland lite färre, men totalt blev det nog ca 250 stycken som kollade in oss. Vissa dansade själva på sidan om och andra kom upp på scenen och försökte hänga med. Det gick ju ibland bra men med en del starka drycker i kroppen så hänger inte tankarna med i takten. Men roligt har de i alla fall.

Vid 20-tiden höll Millan i ett pröva-på och ett femtontal hugade dansare i olika åldrar kom upp och ville lära sig Lindi Shuffle. Några blev så inspirerade och sa att detta var den bästa kvällen de haft på Gotland och att de vill börja en kurs i höst i Stockholm. Hoppas de kommer iväg.

Den här dansen går nästan på automatik nu, vilket är skönt för det gör att alla kan ha kul.
Tack alla som kom, välkomna igen nästa år!