11 januari Intensivkurs i Etelhem

Hej och välkomna till första delen av intensivkursen i linedance. Vi kommer att träna på de olika grundstegen och lära ut fem danser.

Vi kommer att värma upp med Mamma Maria som ni lärde er när ni prövade på att dansa linedance i november 2019.

Danserna som kommer att läras ut är:                                                                                                                Gin & Tonic, 32 count, koreograferad av  Kate Sala och Robbie McGowan Hickie                              Honky Tonk Stomp, 32 count, 2 wall. Koreograferad av Phyllis Watson.                                              Lindy Shuffle, 16 count och 2 wall. Dansen är koreograferad av Jane Smee.                                            Country Walking’, 32 count, 4 wall. Koreograferad av Teree Desarro.                                                        .

Hjärtligt välkomna

Marita och Lena