Astu Stompers årsmöte 10/3-19

I år hölls årsmötet för Astu i Rondo-lokalen i Klintehamn. Härlig vårdag, men det var bara att gå in och göra sig redo för mötet. Som vanligt går det fort med alla punkter då vi är överens i allt och styrelsen vill sitta kvar. Den enda frågan som lyftes och diskuterades var att den som anordnar en öppen dans är de som bestämmer hur länge kvällen ska hålla på och de som kommer är fria att gå hem när de känner sig trötta.

Efter mötet så blev det dans innan maten dukades fram. Fantastisk god lax och potatisgratäng som styrelsen hade fixat själva. Kaffe och en kaka blev det också innan dansen satte igång igen. Lennart lärde ut Little Red Book som en bonusdans till alla (ni hittar den på kurssidan under Kurser – Bonusdanser). Dansen höll på fram till kl. 20 och då for vi alla hem, lite trötta men glada för en väldigt trevlig eftermiddag kväll.

Tack styrelsen som anordnar härliga danser åt oss.