Nyårsdans på Rondo 28 december 2018.

Med bara några dagar kvar på året styrde vi kosan till Rondo, Klintehamn för årets sista dans. I entrén hittade vi Sylvia som prickade av och tog betalt, vi kunde köpa lotter och få lite att dricka. Medan vi minglade och pratade med varandra så gick vi även en tipspromenad. Efter att Eva Lickander hälsat oss alla välkomna så gick vi in till de fint dukade långborden för att slå oss ner och njuta av god smörgåstårta.
Gänget som ordnade kvällen läste en variant av Ring, Klocka, Ring och sedan hjälptes vi åt för att rensa golvet från bord och stolar så vi kunde komma igång med dansen. Och mycket dans blev det, t.o.m en liten ny dans lärdes ut. Fikapaus blev det också då det blev dragning på lotteriet. Och innan vi fortsatte dansa en stund till gick vi ut och kollade in fyrverkeriet.

Tack Klinte Junters för en fantastisk härlig kväll. Nyårsdans var en klar höjdare som vi gärna gör om nästa år.