Astustompers 15-års-jubileum

Lördagen den 22 augusti samlades ett 40-tal dansare på Roma Bygdegård för att fira att Astu Stompers föreningen funnits i 15 år. Vi började med kaffe och tårta – en väldigt lång tårta – och satt ute i gröngräset och njöt av solen. Ett paket som skulle till jubilaren flyttades runt från dansare till dansare enligt anvisningar från styrelsen, tills det hamnade os Inga- Britt som var med från starten.

Sedan blev det dans, massor av dans i flera timmar innan vi skulle äta. Men innan maten serverades fick vi dela in oss i lag och försöka lösa Christinas kluriga frågor. Maten var riktigt god, som den brukar vara sådana här kvällar och efteråt fick vi lite underhållning från våra änglar (se videon) och från syster Lennart som spelade och sjöng för oss.

Kvällen fortsatte natten lång med dans och vickningsmat. Tack till styrelsen för att ni anordnade denna fantastiska kväll. Vi kör väl i 15 år till?