Lustue Läggars Barn(sliga) kalas 2013-11-15

En mörk och regnvåt kväll så samlades ett 40-tal i Västerhejde Bygdegård för att vara med på barnkalas. När man anlände fick man en ballong att blåsa upp och hänga upp någonstans och sedan gick man en tipspromenad för att se om man kände till något om arrangörerna. Lustue Läggar består av Bitte Carlgren, Birgitta Svanberg, Siw Rosén, Susanne Larsson, Millan Lundgren, Vera Lind och Lena Hallberg.

Det blev sedan dans innan alla fick korv med bröd. Styrelsen informerade lite om vad som händer i föreningen, som den nya lokalen på Guteskolan. Innan dansen drogs igång igen så uppträdde Lustue Läggar med ett potpurri av danser.

Lite senare på kvällen så blev det fika med fantastiskt goda rulltårsbakelser. De rätta svaren på tipspromenaden gavs och några hade lyckats gissa bra på de olika sakerna. Sedan var det dags för att sätta ”hatten på instruktören” och fiska fiskdamm. Mycket skratt kring hattar som hamnade snett och vid jämförelse av innehållet i påsarna. Alla fick chans att lära sig ”Sweet 16”, en långdans. Mycket dans och glada skratt blev det på detta lite barnsligare kalas.
Tack alla som kom.