Linedance på Benidorm

I början av mars gav vi oss av på äventyr till Spanien. Vi det var Marita Holmberg, Eva Pettersson, Eva Lickander och Sylvia Kårbring.

Äventyret började redan på Arlanda då piloterna på flygbolaget vi skulle åka med var i strejk och vårt flyg blev inställt. Nya biljetter fick bokas och resan gick via München och Barcelona. Från Barcelona vidtog en nästan sex timmars tågresa så vi var framme ett halvt dygn senare än vad vi tänkt oss. Dock i god tid innan helgen då vi skulle delta i ett linedance-event med koreograferna Ria Vos från Holland och Craig Bennett från England.

Drygt 200 personer från flera länder i Europa deltog under helgen.

Ria och Craig höll work shops där vi trampade på så gott vi kunde och fick prova på många roliga danser.

På lördag och söndag kväll var det social dans med teman, på lördagen var temat Orange och på söndagen var det Svart och glitter.
Det var många danser vi inte kunde, men det är fantastiskt roligt att se på alla duktiga dansare. Roligt också att träffa folk från andra håll och att knyta nya kontakter. Det var ytterligare ett par från Sverige, annars var det många från Spanien, Holland, England och Tyskland.

Sen var det bara att göra om samma långa resa hem igen, men det var värt allt trassel för det var en fantastiskt rolig helg!