Juldans i Klinte 2014-12-12

Som traditionen bjuder så styrde vi kosan mot Klintehamn och Rondo denna fredagkväll för att fira juldans med temat Ljus.

Vi var många som kom med ljusslingor av olika slag i vår klädsel och andra var ljus i sig själva. Vi bjöds på glögg och pepparkakor innan vi satte igång att dansa. Dansgolvet var fullt hela tiden oavsett om vi dansade något som alla kunde eller om vi gjorde alternativa danser till musiken. Godis och frukbordet var dukat så när man kände att energin tröt var det bara att fylla på.

Det blev paus för att vi skulle äta gröt som herrarna i köket fixat. De var väldigt upptagna med att fixa och städa och ordna för att vi skulle trivas på alla sätt och vis.
Vid fikat så blev det lottdragning och så vad det dags för Klinte Junters underhållning. Alla lamporna släcktes och dansarna kom in med massor av ljusslingor och lampor och för varje dans de framförde tändes det fler och fler av dessa så vid sista ringdansen så lyste de fint av olika färger. Kolla in bilden nedan som inte togs med blixt, så ser ni hur vi upplevde det hela.

Dansen fortsatte hela kvällen och trötta och mätta och glada styrde vi sedan kosan hemåt. Tack alla ni i Klinte Junters som ordnar denna fest varje år och stort tack till era män som ställer upp i köket. De är bäst!