Öppen dans, tema Alla hjärtans dag 11 febr

Ja, då har vi haft årets andra Öppna dans, denna gång var det vi från Intensivkursen som höll i arrangemanget med temat ALLA HJÄRTANS DAG. Vi dekorerade lokalen med lite hjärtan här och där, vilket framgår av de första bilderna samt att vissa hade dessutom klätt sig i rött och svart.

Kvällens tävlingar/lekar började redan i entrén där man för en guldtia kunde gissa vilket antal eller längd på innehållet i 3 burkar med gem, knappar och skosnören. Vinnarna var dem som gissat närmast det rätta svaret.
Sen var det en rosa välkomstdrink och den klassiska leken med ett avklippt spelkort för att hitta sin ”partner” med den andra delen av kortet. Tillsammans skulle de avverka tipspromenaden med temat ALLA HJÄRTANS DAG. Vinnarna ser du på bild nr 15.

Vi var ett 30-tal tappra själar som denna kalla vinterkväll hade tagit oss till P18 och Hwitstjärnan, tyvärr var det några anmälda som inte kunde ta sig fram. Vi som hade lyckan att vara där äntrade dansgolvet under hela kvällen med undantag för paus-mackan och fikapausen med en hjärtkakan, väldigt passande. ICA Kometen hade dessutom sponsrat oss med frukt och godis.

Vi hade en mycket trevlig kväll med sedvanligt ont i fötterna efteråt. Dansen ”spårade” dock ur lite på slutet under städningen som blev till bugg och enmansshower med bland annat luftgitarr eller ska vi kalla det ”ben-gitarr” Gunnel?
Hur som helst var fotbadet skönt vid 24-tiden, i hemmets lugna vrå.

Keep on linedancing
Lena Hallberg